8/4/10

piZap, editor d'imatges

PiZap és un editor d'imatges que no requereix registre. Destaca per la seva senzillesa i està dissenyat especialment per afegir enganxines a les nostres imatges, per tal de fer-les més divertides, i poder-les compartir posteriorment en alguna de les xarxes socials més usuals.

Utilitzar-lo és ben senzill:
  1. Anem a la pàgina www.pizap.com, i cliquem el botó Start i després Upload an image. Seleccionem la nostra imatge (obtindreu millors resultats amb imatges horitzontals).
  2. Un cop carregada la imatge, podem editar-la fàcilment afegint bafarades, stickers (enganxines), efectes especials, o bé, pintant directament damunt la imatge. El diferents objectes que afegim poden ser desplaçats, girats i editats fàcilment amb el ratolí.
  3. Per guardar la nostra imatge, cliquem el botó del disquet, seleccionem  l'opció Private i Save Image (si no fem això, la imatge passarà a les galeries públiques).
  4. Un cop fet això, visualitzarem la imatge en una pàgina web. Podem guardar-la al nostre ordinador directament (botó dret i desar imatge) o amb el botó Download. És molt important que un cop desada, esborrem la pàgina del servidor (Delete), de forma que no quedi emmagatzemada en lloc més que al nostre ordinador.
Com veieu, una forma senzilla de decorar les nostres fotos i passar una bona estona. Vigileu especialment l'ús que feu de les vostres fotos a Internet!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aquí el teu comentari. No oblidis escriure el teu nom!

Compartir