28/10/12

Recrea la teva vida

No havia vist aquest vídeo de micelulacreativa, i m'ha semblat fantàstic! Un bona forma d'estimular la creativitat, la il·lusió, la comunicació i la confiança, el ser veritablement un mateix! Pot ser un bon recurs per a les tutories a classe!


Deixeu que els nens i nenes el vegin sense fer cap comentari abans, amb el llums de l'aula apagats... després, demaneu-los que escriguin en un paper, en silenci, dos o tres paraules i recolliu-els papers... Obriu llavors un petit debat i deixeu que s'expliquin.

Simultàniament un parell d'encarregats poden fer un núvol amb les paraules que tots hagin escrit al paper. Segur que acabar el debat visualitzant les paraules en un núvol tipus tagxedo o wordle fa presents a aquells que normalment no parlen en aquests tipus de debat i els fa participar a l'aula.

Eps... no oblideu de publicar el núvol obtingut a la web d'aula... així farem participar també a les famílies de la vida de la classe.

Aquest mateix esquema metodològic us pot servir per acabar la visualització d'un vídeo, després d'una activitat cultural, de tutoria, de la lectura d'un capítol del llibre d'aula, d'una activitat de relaxació... segur que a vosaltres se us acudiran més... afegiu-les en un comentari!

El vídeo m'arriba via @pepetic. Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aquí el teu comentari. No oblidis escriure el teu nom!

Compartir