19/2/09

Spotify: tota la música al teu PC

Us agrada la música? Passeu alguna estona davant de l'ordinador? Us agrada algun artista en particular, o sou afeccionats a les rareses musicals? No podeu deixar de conèixer Spotify.

El servei ofereix la possibilitat d'escoltar una immensa base de dades de música, que resideix a Internet, amb una petita aplicació que instal·larem al nostre ordinador.

Gaudir d'Spotify és força senzill:
  • Accedim a la pàgina de registre i creem el nostre compte.
  • Ens descarregem l'aplicació Spotify (en aquest moment hi ha versions per Windows i MAC) i la instal·lem al nostre ordinador.
  • Un cop en funcionament, podem optar per escolatar la música en mode Radio, és a dir, seleccionant el génere i la decada que vulguem, o bé en mode Cerca, buscant per artista, tema, àlbum...
Un cop activat el servei, podrem crear les nostres llistes, compartir-les amb d'altres usuaris,

Spotify reuneix la major part del catàleg de les grans discogràfiques, i fins i tot el de segells independents.


I el millor de tot... és gratuït! Només molt de quant en quant sentiràs publicitat (en aquests moments, del mateix servei o de la Creu Roja). Existeix també la versió de pagament, que, per 9 € al mes ofereix el servei complert i sense publicitat.

5 comentaris:

  1. pau espot instalar l'espotify a linux?
    com es pot fer????

    Max 1 DE SECUNDARIA
    Escola Pia Granollers

    ResponElimina
  2. Hola Max! Que bé de retrobar-te!

    Com ja hauràs vist a la Web de l'Spotify, no existeix una versió especial per a Linux, però es pot utilitzar la versió de windows, instalada sobre Wine, un programa que permet ejecutar progames de Win sobre Linux..

    Si tinc temps, faig una entrada sobre el Wine aviat... estigues a l'aguait.

    Ens veiem i... força Linux!

    ResponElimina
  3. gracies pau ja o mirare a la pagina web de l'spotify i ho provare
    adeu

    ResponElimina
  4. Hola Pau de nou soc jo en Max, ja un problema jo ja tinc conta spotify pero altres nens que els hi explicat que es esvolian registrar van clicar a l'enllaç i funcionava i nava a la pagina de spotify pero per poderte registrar necessitava una invitacio

    ResponElimina
  5. Per crear invitacions: vés a la web de l'Spotify i entres amb el teu nom d'usuari (login). Un cop validat, cliques a MyAcount i després a Share Spotify. Allà podràs crear invitacions pels teus amics.
    Compte! Només en tens 10. Convida a un parell, i que ells convidin a un parell més i anar fent!
    Salut!

    ResponElimina

Deixa aquí el teu comentari. No oblidis escriure el teu nom!

Compartir