8/2/10

9 de febrer, dia d'Internet Segura

L'agencia europea Insafe  promou el dia 9 de febrer com a dia de la seguretat a internet. L'anunci que han elaborat aquest any m'ha semblat molt encertat: Pensa abans de publicar!. Aquí el teniu:


També podem presentar als nois i noies aquest senzill questionari que té la intenció de sensibilitzar respecte a l'ús de les dades personals a internet, elaborat per la Agencia Catalana de Protecció de Dades.

Aquesta mateixa agencia, a la secció Privacitat per a joves té un bon recull de vídeos i manuals que poden ajudar a la sensibilització de nens i joves. També podem cercar recursos sobre seguretat i internet al portal protegeles.com, la secció espanyola del Insafe.

És importantíssim que dediquem algunes estones, a l'escola o a casa, a sensibilitzar els nois i noies respecte l'ús que en fan de la seva privacitat. Segurament, els paràmetres personals i culturals dels nascuts digitals deuen ser molt diferents als nostres, però algunes accions o actituds dels joves fan molt que pensar, i ens poden ajudar a parlar amb ells obertament del tema... Què n'opineu?

7 comentaris:

  1. es una pagina molt guai:)

    german i david

    ResponElimina
  2. Jo crec que amb el internet sa de tenir seguretat perque en alguns casos podría ser perillos per els nens/es de la nostra edat encara putser mes pero tambe en altres edats pero tambe a vegades ens serveix de coses utils com treure informacio escoltar musica etc...


    JuLiA**(L)

    ResponElimina
  3. Em sembla molt bé aquest video ja ho fare abans d'actuar o d'enviar una foto aixi...
    jaja XD

    David Buendia

    ResponElimina
  4. Hola, ja he vist el video, tot el que diu es veritat, encara que la gent no fagi cas i es conecti al chat, agregar personas desconegudas...... bueno adew i gracias

    Fatima Jabbi

    ResponElimina
  5. ola pau!!
    m'ha agradat mot el vídio i el questionari, està molt bé i tot el que hi diu és veritat, tamé que et fe reflexionr abans d'enviar alguna cosa.

    Maria Casas Garcia

    ResponElimina
  6. Hola Pau1
    Ha sigut molt interessant aquest vídeo, ara mateix he après una bona lliçó.

    Jordi.C.

    ResponElimina
  7. ola pau!
    sóc el Dani cordoba gimenez.
    i crec que el teu bloc està molt bé.
    i m'agrada't fer aquest qüestionari.
    gracies
    et dono la meva enhorabona.

    ResponElimina

Deixa aquí el teu comentari. No oblidis escriure el teu nom!

Compartir