25/1/13

Programador de tasques desobedient!

Sóc dels que fa servir Robocopy per generar copies de seguretat en servidors Windows des de fa temps. Si algú no el coneix, és una eina senzilla, ràpida i efectiva: crees un BAT amb la tasca a fer,  generes un LOG de text amb el resultat i la inclous en el programador de tasques.

Fins ara això havia funcionat sense problemes, però l'altre dia em vaig haver de barallar amb un Win2008 server i.... em desobeia!!! Aparentment, tot rutllava, fins i tot em marcava la tasca com a realitzada... però el LOG del Robocopy no reflectia cap canvi!

Aquí teniu la sol·lució per a programar tasques amb Win2008 "correctament":

Anem al Programador de tasques, entrem a la Biblioteca del Programador i marquem Crear tarea (que no sigui la bàsica, o no funcionarà).


Definim nom i descripció, i marquem Ejecutar tanto tanto si el usuario inicio sesión como si no. Molt important! Seleccioneu Configurar para Windows Server 2003, XP o 2000.


Configureu els desencadenadors, i a Acciones, afegiu una nova, en la que direccioneu el BAT i ompliu les dades a Iniciar en, escrivint el directori en el que es troba el BAT.


La resta de dades (condicions, configuració...) deixeu-ho tot desactivat. Al sortir, us demanarà credencials d'administrador per a realitzar la tasca... li doneu i llestos!



Comproveu el funcionament: o bé espereu al desencadenant, o bé marqueu la tasca i l'executeu... La tasca s'iniciarà i el LOG s'actualitzarà. Ja ho veieu... hem fet creure un Windows 2008 desobedient! Si fos tant fàcil amb alguns alumnes...

Via: http://malandres.blogspot.com.es/2010/09/tareas-en-windows-server-2008-bat.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aquí el teu comentari. No oblidis escriure el teu nom!

Compartir