21/3/09

El Vallès Oriental a l'Street View

Han començat a aparèixer imatges de la nostra comarca al servei Street View de Google Maps. En concret, es cobreix la part sud de la comarca: Mollet, Parets, Vallromanes, Vilanova, La Roca... (gracies, Dani).

Si voleu veure-ho, accediu al Google Maps, i un cop sigueu a la zona desitjada, arrossegueu l'homenet taronja sobre la zona del mapa que vulgueu explorar amb l'Street View. Si la zona està activa, veureu com els carrers són resseguits de color blau; llavors deixeu anar l'homenet i començeu la passejada!

De Granollers podem veure bona part del barri de Tres Torres, el Palau Olímpic, l'entrada per la Carretera de Palou i per l'Av. Sant Julià, però poca cosa més. Em temo que haurem d'esperar molt, ja que fa tota la pinta que han pillat el que han pogut de la zona nord de Barcelona, i s'han quedat a les portes de Granollers, Mataró... Si que queden cobertes Sabadell i Terrassa.

Si voleu veure una cosa curiosa, en especial els de La Roca xalareu una estona: no només tren (i em refereixo a la xarxa de rodalies, no a l'AVE)... fins i tot platja! Aquests de google... (Editat 30/03/09: ... són ràpids! Ja no apareix!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aquí el teu comentari. No oblidis escriure el teu nom!

Compartir