26/1/10

World of Goo

Fa temps que no faig una entrada de Jocs, i permeteu-me que la d'avui sigui una mica especial (un joc no on-line i, a més, de pagament), però el joc en concret s'ho mereix. World of Goo és un d'aquells jocs senzill i entretingut, però imaginatiu, amb un boníssim disseny gràfic i molt bona música i efectes sonors. Segurament per tot això va ser nomenat com millor joc independent als Spike Video Game Awards 2009. A més, ha estat desenvolupat per 2D Boy utilitzant tecnologies de codi obert, i per un grup molt reduït de dissenyadors .

Podríem classificar-lo com a puzles d'enginy i d'estratègia (em recorda vagament als Lemmins), on els personatges són  els Goos, petites boletes que tenen la capacitat d'ensamblar-se les unes amb les altres. Això ens permet construir ponts, torres, passarel·les... En els diferents nivells del joc haurem de portar-les d'un lloc a l'altre, salvant tota mena d'obstacles, fins arribar a la canonada que fa de meta.

El joc treballa habilitats espacials, d'equilibri, d'exploració, imaginatives, creatives... una bona alternativa als típics jocs violents i repetitius!

Podem instal·lar-nos una demo (10 o 12 nivells) totalment operativa al nostre ordinador en versions per a Windows, Linux i Mac abans de decidir-nos a comprar el joc. Proveu-la i no us defraudarà!

Aquí teniu algunes imatges del joc...









i el vídeo oficial...





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aquí el teu comentari. No oblidis escriure el teu nom!

Compartir