13/3/10

Preparant la Ubuntu 10.4

La propera versió de l'Ubuntu, la 10.4, portarà per nom Lucid Lynx, i ens arribarà cap a finals d'abril. Una de les novetats que ens aportarà, a més de les purament estètiques (canvis de colors i de tipografia, redisseny del logo...) i les més tècniques, és la inclusió d'un manual d'ús en format PDF.

Però el que encara m'ha semblat millor del tema és la manera de cercar el correcte enfocament del manual: preguntant a la comunitat d'usuaris. Si accediu al següent enllaç podreu contestar un senzill qüestionari sobre els temes que per vosaltres són més rellevants i el nivell de complexitat amb que han de ser tractats, de forma que, versió a versió, el manual es vagi adequant a les necessitats del conjunt d'usuaris. Ja esteu trigant a col·laborar!

Són iniciatives com aquestes les que fan l'usuari "de a peu" senti que forma part d'una veritable comunitat, que se li demana opinió i que, en més o menys mesura se'l té en compte. I això augmenta el compromís de tothom cap al programari lliure. Un aplaudiment per la gent de Canonical!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aquí el teu comentari. No oblidis escriure el teu nom!

Compartir