11/5/09

Més activitats per a l'ús del ratolí a infantil

L'Editorial Anaya va desenvolupar fa temps per a la Junta d'Andalucia, dins el programa Averroes, unes activitats molt senzilles sobre "El manejo del ratón".

Les mateixes activitats, amb la mateixa estructura i seqüenciació, una mica maquillades i amb un disseny més actual, es troben també a Educamadrid, un projecte de la Conselleria d'educació de Madrid. Han afegit una senzilla guia d'ús, la veritat és que una mica pobre. La llàstima és que no hi ha una pàgina recull on aparegui un enllaç ràpid a les 4, així que us les ofereixo per separat:
  1. Moure el ratolí lliurement: desplaçar el ratolí per la pantalla deixant com a rastre una sèrie de dibuixos.
  2. Portar el ratolí fins un lloc determinat: moure el ratolí fins a un animal per fer-lo desaparèixer, i en un balancí, per gronxar uns nens.
  3. Fer clic en un objecte : clicar els peixos d'una peixera per fe-los desaparèixer i unes tortugues que reprodueixen les notes musicals.
  4. Arrossegar, tot fent clic en un objecte i deplaçar-lo: Confecció d'un puzle.
Com molts sabreu, a l'escola mantenim la pàgina Per als +Petits, en la que recollim activitats online per motivar l'introducció als ordinadors i l'utilització bàsica del ratolí. Mica en mica anirem afegint aquestes activitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa aquí el teu comentari. No oblidis escriure el teu nom!

Compartir